Duizenden kaarsen die de hele nacht branden op sportpark Rozenoord.

Het wordt een van de meest indrukwekkende momenten van de SamenLoop voor Hoop, het  24 uur durend wandelevenement dat plaats vindt op 27 en 28 juni a.s. Met de SamenLoop voor Hoop wordt aandacht gevraagd voor de ziekte kanker en geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de SamenLoop voor Hoop wandelen teams van collega's, vrienden en familieleden 24 uur voor het goede doel op sportpark Rozenoord. De kaarsen worden op zaterdagavond 27 juni om 22.30 uur aangestoken tijdens de kaarsenceremonie. Duizenden kaarsen branden vervolgens de hele nacht. Met de kaarsen worden de mensen herdacht die de ziekte kanker niet hebben overwonnen en degene die de strijd nu nog voeren. Brand ook een lichtje op 27 juni en koop nu alvast een kaarsenzak bij een van de SamenLoop-teams.

Brand een lichtje

Iedereen kan een eigen kaars van hoop branden. Dat doe je door een kaarsenzak te kopen. Op deze papieren witte zak schrijf je een persoonlijke boodschap waarmee je iemand herdenkt die aan kanker is overleden of waarmee je iemand die kanker heeft een steuntje in de rug geeft. De kaarsenzakken zijn te koop voor 5 euro per stuk bij de (inmiddels 45!) SamenLoop-teams maar ook op zaterdag 27 juni op het sportpark.

Feest van hoop
De kaarsenceremonie zal een indrukwekkend moment zijn. De rest van het programma van de SamenLoop is vooral een feest van hoop, met heel veel amusement en gezelligheid. Optredens van bands, demonstraties, een grote braderie, en nog veel meer. Hoe je dit weekeinde mee kan beleven lees je op de website www.samenloopvoorhoop.nl/bergenopzoom.

Meedoen hoe je wilt
De SamenLoop voor Hoop is een evenement waar iedereen op zijn of haar eigen manier aan mee kan doen. Schrijf je in met een team. Het inschrijfgeld is slechts € 10,- per persoon. Meer geld ophalen voor het goede doel? Graag! Maar zeker niet verplicht. Ook kinderen, jeugd en vrijwilligers zijn van harte welkom. Kijk op de website voor alle informatie en mogelijkheden.

Informatieavond
Op 27 mei om 19.30 uur is de laatste informatieavond voor iedereen die erover denkt om mee te doen of dat al van plan is. Noteer deze datum alvast. De informatieavond vindt plaats in wijkcentrum de Moerkens, Kapittelstraat 21 in Bergen op Zoom. Kom gerust een kijkje nemen.