Al 25 jaren in dienst - Marco van Wortel maakt al zo lang deel uit van de Technische Dienst.

Of wel de afdeling Vastgoed & Techniek, per 1 april na de samen gang met de afdeling te Bergen op Zoom afdeling Huisvesting genoemd. De technische dienst van het voormalig Franciscus Ziekenhuis, nu Bravis, is een hechte club. Dat blijkt ook wel uit het feit dat het merendeel er blijft 'hangen'. Ze hebben het goed naar hun zin en er is voldoende uitdaging. Ze zijn verantwoordelijk voor het juist functioneren en beschikbaar houden van gebouwen, installaties, terreinen, apparatuur en inventaris. En dat met in achtneming van een veilige omgeving voor medewerkers en bezoekers, alsmede een continue beschikbaarheid.

Marco kwam als tekenaar aan boord. Het was nog in de tijd dat je met kalken werkte. Maar gedreven als hij was, en nog steeds is, is hij ondertussen de persoon die de projectleider is van menig renovatie- of nieuwbouw project. Als coördinator van het projectenbureau weet hij ook de coördinatie en bewaking van al dat bouwgeweld in goede banen te leiden.

25 jaren, dat moest gevierd worden en dus trokken de collega's naar de Beren te Roosendaal om lekker een glaasje te heffen, lekker onder elkaar te zijn en van een lekkere maaltijd te genieten. Het was een leuke avond, geheel in de stijl van de gezelligheid die bij deze groep mensen past.