Zaterdag 7 februari komt de schrijver en (onderzoeks)journalist Joost Niemöller naar Fijnaart. Hij belicht tijdens een lezing de vreemde nasleep van de ramp met de MH17, mede naar aanleiding van zijn boek ‘MH17, de doofpotdeal’.

 

Hoe komt het dat velen in Nederland denken te weten dat de separatisten achter de aanslag zitten en hoe komt het dat men in Rusland een andere visie heeft? Zou het kunnen dat de Russen gelijk hebben? Hoe krijgen we eigenlijk een beeld van de MH17 en klopt dat beeld?

 

Joost Niemöller verdiepte zich in de informatie en de gegevens omtrent de ramp en kwam tot verbijsterende conclusies. Niemöller toont overtuigend aan dat er reden is voor twijfel.

Tijdens een boeiende lezing ontvouwt hij zijn conclusies. Aanwezigen krijgen gelegenheid tot het delen van visies en het stellen van vragen.

 

De lezing wordt gehouden in d’ Engelenburgh, Molenstraat 24 en begint om 16.00 uur, entree 5,- (incl. koffie). Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Joost Niemöller (Haarlem, 25 februari 1957) is een Nederlands schrijver en journalist. Hij was onder meer verbonden aan Nieuwe Revu en De Groene Amsterdammer, was hoofdredacteur van maandblad Vinyl en tot 2008 politiek redacteur van opinieweekblad HP/De Tijd. Hij werkt nu als zelfstandig journalist, o.a. met het schrijven van non fictie-boeken. Op stapel staat een boek over de Janmaat-beweging.