Biografische musical over Tom Manders - Bij De Marine, Speel De Clown, De Krokus en de Hyacint, De Figaro Parodie en uiteraard Twee Motten. Allemaal liedjes van een icoon uit de Nederlanse theater- en televisiegeschiedenis: Dorus. Henk Poort speelt de hoofdrol in een interactieve musical van de makers van ‘Ramses’, ‘TOON’ en ‘Sonneveld’. Samen met o.a. John Kraaijkamp jr. neemt hij het publiek mee naar het cabaret van toen en het leven van Tom Manders. Op 11 december figureren acht mensen uit het publiek op het Maagdpodium  in ‘Saint Germain des Prés’, het theatertje van Dorus. Meer info: www.demaagd.nl

 

In ‘Een avond met Dorus’ kruipt Henk Poort in de huid van de bekendste zwerver van Nederland tegen de achtergrond van het theatertje dat hem beroemd heeft gemaakt: Saint Germain des Prés. Naast Dorus speelt Henk ook zijn alter ego Tom Manders, een man die steeds meer wil en op zijn pad niemand anders dan zichzelf vertrouwt en alles zelf wil doen. We zien hoe een snor en brilletje, als vermomming, hem eerst zijn vrijheid bieden, maar hem dan langzaam gevangen zetten. Producent Albert Verlinde voegt hiermee een nieuwe theaterparel toe aan de reeks biografische musicals als Ramses, TOON en Sonneveld.

 

Bij Dorus op het podium

Zes mensen uit het publiek worden ter plekke uitgenodigd voor een plaats op het podium in 'theater Saint Germain des Prés'. De andere twee figuranten loten om hun podiumplaats via een prijsvraag die De Maagd uitgezet heeft. Ze moesten daarvoor de oplossing van een speciale Dorus-woordzoeker uiterlijk 5 december 12:00 mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl