Improvisatietalent – En dat in de Bosstraat bij Jaap en Els. Er was al een voorproefje tijdens de Cultuur Carrousel, maar nu is het op zaterdag 22 november vanaf 20:00 uur tijd voor het hoofdgerecht in Tapperij De Kroon te Bergen op Zoom!!

Entree voor volwassen is 7 €.
Theaterimprovisatiegroep Met Een Bek Vol Tanden zal dan haar ware improvisatietalenten tonen in de vorm van een spannende theatersportwedstrijd. Met wie zij in battle gaan is nog even geheim.
Bij theatersport is niets wat het lijkt en alles wordt ter plekke verzonnen en gespeeld. Op een losse en speelse manier zullen de teams elkaar uitdagen om een ludieke, ontroerende of muzikale scène te spelen. Het publiek mag het spel mede bepalen. Zij geven de input voor diverse scènes door het roepen van locaties, relaties, voorwerpen of emoties. Dit levert vaak hilarische momenten op.

Uniek in zijn soort
De voorstelling is uniek in zijn soort en kan door het improvisatiekarakter slechts éénmaal getoond worden. Hoogste tijd dat U er dus bij bent. Zeker zijn van een plaats, reserveren is mogelijk door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Houd tevens de facebook-pagina in de gaten om kans te maken op een gratis toegangsticket.

Met Een Bek Vol Tanden
Met Een Bek Vol Tanden bestaat uit elf enthousiaste leden en heeft zich onder leiding van hun trainer en muzikale leider Jonathan de afgelopen jaren flink ontwikkeld. De opgedane ervaringen worden direct toegepast in nieuwe spelvormen