Overload, Wie kent ze niet? - Deze rockers pur sang weten elke keer weer vriend en fan te verrassen. Zo draaien ze er hun handje niet voor om gedurende één dag heel West Brabant op z'n kop te zetten, getuige hun reclame toer voor Vospop waar ze gedurende de gehele dag op een oplegger van een truck door het Brabantse land trokken. Waar ze ook spelen, ze weten er één groot feest van te maken. Riël de Groot had voor mij volgend bericht in petto: "

Aanstaande zaterdag 15 november gaat OVERLOAD een gezellige rockin' avond 'organiseren' in café De Biebar in Halsteren! OVERLOAD is een in de regio populaire classic rock band. Sinds de succesvolle comeback in januari 2014 draait de OVERLOAD trein weer ouderwets op volle toeren. Het repertoire bestaat uit classic rock covers waaronder nummers van Status Quo, Creedence Clearwater Revival, the Doors, ACDC, the Steve Miller Band, Thin Lizzy en the Rolling Stones. Deze worden afgewisseld met enkele eigen nummers waaronder het nieuwe nummer “Friday Night” en het OVERLOAD lijflied “I need an Overload of rock ’n roll”. De formatie staat erom bekend dat ze in of rond hun optredens altijd wel iets speciaals doen. Deze keer zorgt Guus de Bie daarvoor. In de pauze van het optreden van OVERLOAD gaat de uitbater van de Biebar het publiek vermaken met een live Herman Brood tribute. Een avondje om niet te missen! De toegang is gratis." 

Als je al geen idee had waar je heen kon gaan, dan weet je het nu dus!!  De Biebar in Halsteren voor een gezellig avondje Overload!