Aandacht voor geestelijke veranderingen als gevolg van de ziekte van Parkinson.

Op donderdag 6 november is het Parkinson Café West-Brabant weer geopend voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun familieleden. Ook andere direct betrokkenen zijn welkom. Dit keer staat de informele bijeenkomst in het teken van geestelijke veranderingen die kunnen optreden bij mensen met Parkinson.

De heer Ad Nouws, psycholoog bij Pro Persona in Wolfheze, is uitgenodigd om een lezing te geven. De heer Nouws heeft talloze gesprekken gevoerd met mensen met Parkinson en wil graag zijn inzichten over de innerlijke veranderingen die deze ziekte kan teweegbrengen, met u delen en u inspireren.

Informeel trefpunt
Naast het informatieve deel biedt het Parkinson Café mensen met Parkinson, hun familie en mantelzorgers de gelegenheid in ongedwongen sfeer ervaringen en kennis met elkaar te delen.

Locatie
Het Parkinson Café West-Brabant is donderdag 6 november van 14.00 uur tot 16.00 uur in Eetcafé In Den Veehandel, Markt 30 in Wouw. U bent er welkom vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis.

Samenwerkingsverband
Het Parkinson Café West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen TWB, Thuiszorg met Aandacht, Stichting Groenhuysen, Surplus Zorg, Franciscus Ziekenhuis Roosendaal,
Van Broekhoven Fysiotherapie, MEE-West-Brabant, tanteLouise-Vivensis, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.