×

Waarschuwing

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /srv/home/bozinbeeldnl/domains/bozinbeeld.nl/htdocs/www/images/artikelen/20130406top
×

Opmerking

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

We kennen allemaal de Stichting Alpe d’HuZes, een stichting die zich inzet voor acties ten behoeve van de overwinning op kanker. Het uit zich in individuele mensen die alleen of in teamverband zoveel mogelijk keren de Nederlandse Alp proberen te beklimmen teneinde zoveel mogelijk geld te verzamelen voor onderzoek naar kanker. In Bergen op Zoom kenmerken zich de voorbereidingen al enkele jaren door een zaterdagavond met als motto Tip voor de Top. Diverse horeca gelegenheden doneren hun fooien, of wel ‘tips’, van deze avond aan de stichting Alpe d’HuZes. Om het extra aantrekkelijk te maken voor het publiek om deze avond de stad in te gaan spelen er in de binnenstad her en der bandjes, zoals bij Café ’t Slik, Café De Saeck of Café Die Twee. In Die Twee speelt de band Frontaal. Voorgaande jaren was het gezellig druk in de stad en dat was een flinke opsteker voor de deelnemende teams die voor de klim der klimmen aan het trainen waren. Dit jaar zijn de koersdagen op Alpe d’Huez op vijf en zes juni, waarbij het team BoZes op zes juni in actie komt. De voorbereidingen zijn al in volle gang en alle deelnemers hebben al de nodige trainingskilometers in de benen. En dat zullen ze beslist nodig hebben als ze aan de voet staan van die gigantische klim. Bijgesloten foto is van vorig jaar, dit jaar dus weer op herhaling.

{gallery}artikelen/20130406top{/gallery}