Een initiatief van Stichting Facilitair Bedrijf. Verenigingen en organisaties die in de maand juni nog gebruik willen maken van de grote overkapping die het FB op het Ravelijn opstelt  kunnen zich nog tot 1 mei melden bij de Stichting Facilitair Bedrijf.

De Stichting Facilitair Bedrijf stelt haar grote overkapping van 12 bij 17 meter ook wel “Ground Support” genoemd in 2013 weer beschikbaar voor verenigingen. (zie foto). Om de kosten voor de verenigingen te drukken wordt de overkapping voor een langere periode geplaatst op het Ravelijn. De organisatiekosten kosten blijven zo laag en de evenementen  blijven droog.  Tal van activiteiten komen in aanmerking voor gebruik van het Zomerpodium zoals concertjes, toneelvoorstellingen, ontmoetingsbijeenkomsten, maar ook activiteiten voor ouderen en scholen.

Als niet commerciële organisaties belangstelling hebben om gebruik te maken van het Zomerpodium op het Ravelijn dan kan dat aan het FB  kenbaar gemaakt worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0164 240178.

Het Ravelijn biedt een fraaie omsloten gelegenheid voor activiteiten maar wordt in de praktijk slechts mondjesmaat benut. In de afgelopen jaren is het Zomerpodium daar opgesteld. Nog steeds bereiken ons verzoeken om de overkapping voor meerdere weken op het Ravelijn te plaatsen. Met het bieden van een Zomerpodium krijgen tal van organisaties de gelegenheid om onder een heuse grote overkapping een activiteit te organiseren en wordt het Ravelijn als toeristische en culturele locatie optimaal benut.