Voor de vijfde maal is er in het Oud Gastelse een pullingweekend en nu voor de tweede maal in het paasweekend. KPJ Oud Gastel organiseert voor jong en oud een weekend met veel vertier, Pk’s en entertainment. Dit jaar op 30 en 31 maart!

Op een hoge droge zandkop op de Kuivezand in Oud Gastel staat het komende weekend niet de paashaas alleen centraal maar ook de krachtmeting van trucks en tractoren op een 100 meter baan voor een zware sleepwagen. Alle 26 trucks op zaterdagavond en 212 tractoren op zondag zullen proberen die bewuste sleepwagen in diverse pogingen zover mogelijk over de baan te trekken en een full pull te behalen. Wat de tactiek is van de chauffeur met vaak een heel team achter zich is geheim. Een ding is wel algemeen bekend dat ze binnen de regels die er zijn zoveel mogelijk vermogen en koppel uit de machine halen. Dat levert vele spectaculaire beelden op, met name in het donker met een vlam op de uitlaat. Zaterdagavond is vanaf 17.00 uur de truckavond met zowat alle hobbysport, supersport trucks uit Nederland maar ook uit België. Aansluitend is in de tent een feestavond. Een aantal lokale truckpullers als Just for Fun (Rien Goorden) en van Schilt Pulling (familie van Schilt) zullen hun trucks welke afgelopen winter geheel gepimpt zijn aan het publiek voorstellen.

Op zondag is zijn de Megaport, Hyprosport, Agrisport en Landbouwtractoren aan de beurt vanaf 9.30 uur. In Oud Gastel komt komend weekend dus zowel motorsport-, truck- en tractorliefhebbers aan hun trekken. Ook voor de jeugd is er vertier met schminken, kleurplaten, eieren ververven, zandbak, luchtkussen etc. Voor mensen die dus graag iets willen doen met het gezin is er alle gelegenheid.

Meer informatie vindt je op http://trekkertrek.kpjoudgastel.nl, www.truckpulling.nl of www.tractorpulling.nl.