In het weekend van 14 en 15 september staat Bergen op Zoom volledig in het teken van de SamenLoop voor Hoop: een uniek, 24 uur durend wandelevenement, waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.
Tijdens dit evenement zullen teams, bestaande uit minimaal 10 tot maximaal 24 personen, op Sportpark Rozenoord 24 uur in estaffette wandelen voor het goede doel. Er loopt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.


Het eerste team heeft zich inmiddels aangemeld. De medewerkers van de sportschool aan de Boulevard hebben besloten om, onder leiding van Nanda, met zijn allen een team te vormen. “Niet alleen de sportinstructeurs lopen mee tijdens de 24 uur, ook de dames van de administratie en de fysiotherapeut trekken de wandelschoenen aan.” horen we van Sandra een van de teamleden. Hun motivatie: “Tijdens ons werk op de sportschool komen we regelmatig in aanraking met mensen die na het overwinnen van de ziekte kanker weer komen werken aan de opbouw van hun conditie en gezondheid. En alhoewel we dan dichtbij de mensen betrokken zijn, staan we toch aan de zijlijn. Door mee te lopen met de SamenLoop voor Hoop kunnen we actief ons steentje bijdrage aan de strijd tegen kanker.” aldus Sandra.


De SamenLoop is géén wedstrijd, maar een continue wandelestafette waar iedereen aan mee kan doen. Van jong tot oud van fit tot minder fit. Er wordt gewandeld in teams van 10 tot 24 personenn, waarbij er altijd minstens één teamlid loopt: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Wil je ook met een team deelnemen aan de Samenloop voor Hoop in Bergen op Zoom, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een mail met daarin alle benodigde informatie.

Meer informatie over de SamenLoop voor Hoop Bergen op Zoom is te vinden op
www.bergenopzoom.samenloopvoorhoop.nl of via www.facebook.com/samenloopvoorhoopbergenopzoom