Tuincentrumketen uitgeroepen tot publieksgeliefde retailer. Intratuin is gisteravond in aanwezigheid van de nationale retailtop uitgeroepen als dé hoofdprijswinnaar van de publieksprijs ‘Beste Winkelketen’ 2012. Dit werd bekendgemaakt tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala in Spant! te Bussum.

Eigenaar Piet withagen van Intratuin Halsteren  “Ik ben er trots op dat Intratuin voor het eerst deze prijs in ontvangst heeft mogen nemen. Vooral omdat het onze klanten zijn die ons gekozen hebben. Zij zijn het waar we het met z’n allen binnen Intratuin voor doen en een mooiere beloning kan ik me dan ook niet bedenken. Uit deze verkiezing blijkt maar weer eens dat we met onze Intratuinformule op een goede manier inspelen op de wensen van onze klanten.”

Een jaar lang mag Intratuin zich de ‘Beste Winkelketen van Nederland’ noemen. Met een gemiddeld rapportcijfer van 7,70 won de tuincentrumketen eerder in oktober de categorieprijs Tuin. Intratuin scoorde tijdens de eerste beoordelingsronde hoog op de aspecten assortiment (8,42), vernieuwing (7,87) en sfeer (8,13). Tijdens de tweede stemronde – waar het publiek alleen kon stemmen op de 27 categoriewinnaars – behaalde Intratuin maar liefst 27 procent van het totaal aantal te verdienen punten.

Over Intratuin

Intratuin is een organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hechte band van samenwerkende ondernemers en beroepskrachten. De Intratuin-formule bestaat 32 jaar en heeft 59 franchisevestigingen, waarvan vijf in België. Intratuin is een belevenis in elk seizoen. Als tuincentrum en sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor tuin, huis en balkon tot een plezierige én inspirerende vrijetijdsbesteding. Kleurrijk, sfeervol, praktisch en gastvrij. En altijd biedt Intratuin iets extra’s: stylingtips, creatieve workshops en speciale acties die onze klanten elk bezoek weer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen.