De Waterput is één van die unieke zaken die zijn klanten altijd iets nieuws voorschotelt. Als publiek worden we binnenkort weer getrakteerd op enkele bijzondere InStore optredens.

The Van Jets in Waterput

De Belgische formatie passeert op zaterdag 3 november op doorreis naar een optreden elders in het land vroeg Popspeciaalzaak De Waterput voor een exclusief instore optreden. In Vlaanderen is de band uitgegroeid tot een fenomeen. Het viertal uit Oostende won de prestigieuze Humo Rock Rally, scoorde met hun single The Future het predicaat meest gedraaide single van 2010 en het kan niet anders dat The Van Jets met hun nieuwe derde album Halo hun successtory verder vervolgt. De cd bevat nog meer catchy pop met een afwijkend kartelrandje en nog meer hitpotentie. In zanger Johannes Verschaeve schuilt tevens nog altijd een update van David Bowie. Dat alles is gratis live uit te checken als de band om 12.00 uur ’s middags tussen de platenbakken van De Waterput, Bosstraat 36 in Bergen op Zoom op komt treden.

The La La Lies in Waterput

Op zaterdag 10 november komt er weer een bijzondere Nederlandse formatie optreden in cd-winkel De Waterput in Bergen op Zoom. De start die deze nieuwe band maakte was overweldigend. Met slechts twee songs op het repertoire stonden ze in 2010 al in De Wereld Draait Door te schitteren voor 1,2 miljoen kijkers. De band maakte zoveel indruk dat shows volgden in grote zalen met Manic Street Preachers, Fiction Plane, Levellers, Buzzcocks, De Staat, Drive Like Maria, Go Back To The Zoo en hun labelgenoten van DeWolff. Nu is er eindelijk dat langverwachte debuutalbum Pretty Tales & Promises en is de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Op 10 november komt de band voor een instore naar De Waterput, Bosstraat 36 in Bergen op Zoom. Het optreden begint om 14.30 uur en de toegang is gratis!