Manege De Paardenhoeve is de 150e inschrijving op onze site. Ze hebben gelijk gekozen voor een VIP behandeling. Alsof je 'n eigen website hebt op BoZinBeeld. Steeds meer verenigingen, bedrijven en andere organisaties ontdekken dat de site www.bozinbeeld.nl aardig groeit en aan de weg timmert. Ook Manege De Paardenhoeve heeft gekozen om zich kenbaar te maken op deze site. Het gemak om terug gevonden te worden door een uitgebreid publiek, de druk bezochte agenda waar je al je evenementen gratis kunt toevoegen, en de mogelijkheid om middels persartikelen meer ruchtbaarheid te geven aan allerlei activiteiten heeft hen over de streep getrokken. BoZinBeeld is aardig aan het groeien. Sinds april van dit jaar trekken we al meer dan 100.000 hits per maand, en dat betekent dat we nu al boven de 850.000 hits zitten. Als dit zo doorgaat passeren we misschien wel de 1.000.000 hits in het jaar 2012. Om deze groei te kunnen voortzetten is ook ons team gegroeid. Chris Chapel en Niels Krebbekx zijn onze vaste fotografen die heel de regio afstruinen naar nieuws. Janneke Joosten doet als redactie ook een aardige duit in het zakje. En voorts kunnen we bogen op een goede samenwerking met veel partijen in en buiten de regio. Op naar meer zullen we zeggen. En alvast dank aan iedereen die vertrouwen in ons geschonken heeft en aan onze lezers. Van jullie moeten we het hebben. Zorg er voor dat iedereen in je vrienden en relatiekring www.bozinbeeld.nl bij zijn of haar favorieten zet.

Ons team:

Manege De Paardenhoeve

Gelegen aan de Verlengde Zandstraat 7 te Bergen op Zoom in het Brabantse land bevindt zich Manege de Paardenhoeve. Al sinds halverwege de jaren ’60 is dit de ideale uitvalsbasis voor vele prachtige wandel-, fiets en natuurlijk paardentochten door de omgeving. Prachtige bossen, uitgestrekte landerijen, met als klapper de uitzonderlijke schoonheid van de Brabantse Wal, hebben al veel mensen verleid tot deze plek. U raakt hier nooit uitgekeken.

Deze oase van rust was altijd al een familiebedrijf, waarbij de huidige zaakvoerders Mark en Vivian Hoeffgen nog steeds ondersteund worden door de familie. Het onderstreept de gezelligheid die de Brabanders karakteriseert en waarbij voor iedereen tijd is. Manege De Paardenhoeve is dan ook bij uitstek geschikt om de dagelijkse beslommeringen achter u te laten en eens zonder zorgen te genieten van al het fraais dat deze manege u te bieden heeft.

Het gezellige terras nodigt uit om u op ’t gemak te laven aan een hapje of een drankje als u een wandeltocht of fietstocht aan het maken bent. Zo maar even de auto parkeren kan ook natuurlijk. En als het terras te vol is, of de weergoden zitten u tegen, is daar altijd nog de prachtige foyer waar u kunt aanschuiven.

Naast een rustplek voor de reiziger biedt de manege natuurlijk haar hippische specialiteiten. Behalve uitgebreide stallingsmogelijkheden kunt u hier ook diverse soorten lessen nemen om u verder te bekwamen. Voor de sportievelingen onder u zijn er genoeg mogelijkheden om de competetieve kant in u te ontdekken. Daarnaast hebben wij heel wat leden die hier de speciale band tussen mens en paard hebben leren ontdekken, en die samen gewoonweg willen genieten van de bijzondere vriendschap die tussen hen en het paard ontstaat. Zo ondernemen ze samen ook regelmatig diverse tochten die uitgezet worden, waardoor de band tussen de leden ook voortdurend versterkt wordt.

Manege De Paardenhoeve is bijzonder kindvriendelijk. Al vanaf hun zesde jaar kunnen ze bij ons terecht voor op maat gemaakte lessen. Er zijn ook tal van kindgerichte activiteiten. Welk kind wil nu niet eens in de stallen kijken, en er is genoeg gelegenheid om ze bekend te maken met alle takken die de hippische sport hen te bieden heeft.

Kortom, Manege De Paardenhoeve heeft u veel te bieden. Loop eens binnen voor een kopje koffie, en laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom.