Bergen op Zoom is 26 maart 2013 gastgemeente tijdens de actieweek ‘538 voor War Child’.  Om middernacht start een nachtuitzending vanuit gebouw T. Overdag en ’s avonds zendt radio 538 live uit vanaf de Grote Markt met optredens van bekende artiesten en DJ’s.

Van 22 tot en met 29 maart 2013 is 538 weer acht dagen lang non-stop in actie voor War Child. De actieweek is gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. De opbrengst van deze editie gaat naar oorlogskinderen die er alleen voor staan. Bedrijven en bewoners uit de regio’s kunnen nu al meedoen en hun actie aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor verlaten oorlogskinderen.

De gemeente Bergen op Zoom stimuleert dit evenement samen met ondernemersvereniging Sterck en Ondernemers Grote Markt, omdat het bijdraagt aan het profileren van Bergen op Zoom als aantrekkelijke cultuurhistorische stad voor bewoners, bezoekers en bedrijven. Vorig jaar hebben vier miljoen mensen de actie gevolgd op radio 538.

Informatiebijeenkomst 30 oktober

538 en War Child roepen inwoners van Bergen op Zoom op ook in actie te komen, door talenten in te zetten in ruil voor donaties. Daarom is er op 30 oktober 2012 is er een informatiebijeenkomst voor alle bedrijven, verenigingen en inwoners uit de gemeente. Aanvang 19.00 uur in Gebouw-T aan het Wilhelminaveld 96. Tijdens deze bijeenkomst vertelt War Child waarom en hoe u, uw bedrijf of vereniging in actie kan komen. Aanmelden voor de avond kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.