Paardendriedaagse in Huijbergen, Euphonia gaf een jubileum concert, DOSKO speelt tegen mede koploper, en Bergen op Zoom brengt een eerbetoon aan Hal David met Piet Hest & Friends


De paardendriedaagse in Huijbergen stond weer bol van de activiteiten. Het weer deed een mooie duit in het zakje. Met name zondag was het prachtig weer dat veel mensen naar buiten trok. Het was dan ook prachtig on Huijbergen te bezoeken en alle hippische schoonheid aan je voorbij te zien komen.

Euphonia viert dit jaar haar honderdjarig bestaan. De muziekvereniging had zondag 30 september een prachtige uitvoering gepland op landgoed Vrederust in de gehoorzaal van De Sprenge. Ze werden daartoe ondersteund door harmonie Sint Cecilia uit het Limburgse Liesl.

DOSKO had een zware dobber aan medekoploper DESK dat in Bergen op Zoom op bezoek kwam. De fans van thuisploeg kwamen zeker aan hun trekken, want het werd maar liefst 3 – 0. Voor het moment hebben ze daarmee één van hun naaste concurrenten teruggeworpen in de stand.

Het Vlaszak Theater was het toneel voor een Bergs eerbetoon aan Hal David, de Amerikaanse liedjesschrijver die op 81-jarige leeftijd overleed op zaterdag 1 september. Het werd indrukwekkend met Piet Hest & Friends die dit concert invulden. Op een zeker moment kroop onze eigen burgervader Polman achter de toetsen en zorgde zo voor een extra accent.

Onze fotograaf Niels Krebbekx was ter plaatse en legde het volgende voor ons vast.