Op 29 juni jongstleden stonden ze ook al in Gebouw T. Nu, aanstaande 12 oktober, vinden ze daar opnieuw het podium dat hen hopelijk verder dan deze kwartfinale zal brengen.


Alle fans worden dan ook opgeroepen om aanwezig te zijn.Als ik Walther Bogaers eindelijk aan het woord krijg is onmiddellijk duidelijk dat er behoorlijk wat druk op de ketel staat. “We hebben zaterdag 22 september in De Kroon gespeeld, en hebben daar o.a. de set van zes nummers, die we met The Clash gaan brengen, geoefend. Het ging lekker; we zijn er ver klaar voor”. Walther is blij dat ze in Gebouw T spelen:”Het is altijd leuk om in Gebouw T te spelen, Het is er erg professioneel en het is altijd een hele beleving”. De organisatie van The Clash gaat zorgvuldig om met haar kandidaten. Zo werd de band uitgenodigd in Eindhoven waar op een zogenaamde Band Coach Dag heel wat tips aangereikt werden. Brothers in Law Band speelde de set en na het nodige advies heeft de band nog wat kleine aanpassingen doorgevoerd. Nu moet het dan gebeuren op vrijdag 12 oktober vanaf 19:30 uur waar de vijf bands onderling zullen uitmaken wie de beste is. Omdat ook het publiek hier een duit in het zakje kan doen roept Walther dan ook iedereen op massaal te komen op draven en zijn of haar stem op Brothers in Law Band uit te brengen. Het belooft in ieder geval een spannend avondje te worden. Voor de winnaars betekent het weer een ronde verder richting de eindwinst.

Classic Rock Band

Tijdens 29 juni kreeg de band al lovende kritieken van vakjury en publiek volgens de site van Te Clash: “Met sterke uitvoeringen van nummers van o.a. Pearl Jam, The Cure en Talking Heads wist deze ervaren band zowel bij het publiek als bij de vakjury goed te scoren”. Nu gaan ze voor nog meer; de winst!