Onder luid gejuich van een goed gevuld Gebouw-T kreeg DJ Break System in  maart jl. de prijs voor beste DJ uitgereikt uit handen van DJ Vato Gonzalez. Het einde van een eerste succesvolle DJ wedstrijd was een feit en smaakte naar meer. Woningcorporatie Stadlander en poppodium Gebouw-T slaan daarom de handen opnieuw  ineen en maken een tweede editie van Beat The DJ mogelijk.

Beat The DJ is in het leven geroepen om jonge DJ’s en producers een kans te geven hun muziek aan een groter publiek te laten horen en podiumervaring op te doen.  De wedstrijd richt zich op jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 27 jaar die wonen in West-Brabant en Tholen. Woningcorporatie Stadlander ziet de DJ contest als een kans om de verbondenheid van jongeren met hun woonomgeving te vergroten.

De inschrijving voor Beat The DJ is inmiddels gestart  en loopt door tot 1 december 2012. Uit de inschrijvingen worden circa 40 DJ’s en producers geselecteerd die het in de voorrondes tegen elkaar gaan opnemen. De voorrondes vinden plaats op een locatie in de woongemeente van de DJ. Uit de voorrondes kiest een professionele jury een winnaar die rechtstreeks doorgaat naar de finale in Gebouw-T.

Voorafgaand aan de voorrondes vindt een workshopdag plaats in Gebouw-T, waarbij de deelnemende DJ’s elkaar leren kennen en zij nuttige en leerzame tips krijgen over draaitechnieken, softwareprogramma’s en muzikaal ondernemerschap.

Inschrijven voor Beat The DJ kan tot 1 december via www.beatthedj.com

Meer informatie over Beat The DJ is te vinden op www.gebouw-t.nl

Gebouw -T | Wilhelminaveld 96 | Postbus 714, 4600 AS Bergen op Zoom |
Stadlander | Rooseveltlaan 150 | Postbus 203, 4600 AE Bergen op Zoom |